"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Bioextra FloraMix Élőflórát és inulint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula - 30 db

Hatóanyag: 1 kapszulában: Bifidobacterium 1.0 * 10(10) CFU; Alma rost 35 mg, Lactobacillus 3.0 * 10(9) CFU, Streptococcus thermophilus 2.0 * 10(9) CFU, Inulin 25 mg
Probiotikum jótékony baktériumokkal és azok táplálékául szolgáló inulinnal és alma rosttal. Prebiotikumnak nevezzük azokat az anyagokat amelyek a baktériumoknak tápanyagul szolgálnak és segítik a szaporodásuk.
4 450 Ft
Egységár: 148 Ft/db
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek
Probiotikum jótékony baktériumokkal és azok táplálékául szolgáló inulinnal és alma rosttal. Prebiotikumnak nevezzük azokat az anyagokat amelyek a baktériumoknak tápanyagul szolgálnak és segítik a szaporodásuk. A normál bélflóra egyensúlyának támogatása érdekében. A kapszulában jelen lévő baktériumok jelen vannak az egészséges emberi bélrendszerben. Számuk csökkenése emésztőrendszeri problémákhoz vezethet. Antibiotikum kúra mellett és gyomor-bélrendszeri fertőzések esetén is alkalmazható. A kapszulába zárt baktériumok érzékenyek az antibiotikumra, így a két készítmény bevétele között néhány óra szünetet javasolt tartani.
A prebiotikumok jelenléte fontos annak érdekében, hogy megfelelő ütemben tudjanak szaporodni a bélrendszerünk számára fontos baktériumok. Élőflórát tartalmazó kapszula inulinnal és almarosttal. A kapszulában található baktériumok érzékenyek az antibiotikumra, így együttes alkalmazásuk esetén ügyeljen arra, hogy a két készítményt ne egyidőben, hanem néhány óra elteltéréssel vegye be!
Hatóanyag: 1 kapszulában: Bifidobacterium 1.0 * 10(10) CFU; Alma rost 35 mg, Lactobacillus 3.0 * 10(9) CFU, Streptococcus thermophilus 2.0 * 10(9) CFU, Inulin 25 mg
Adatok
Csoport
étrendkiegészítés, vitaminok-és-ásványi-anyagok
Kivitel
kapszula
Kiszerelés
30 db
Gyártó
Bioextra
Cikkszám
be1028
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek