FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

"Természetesen, megbízhatóan."

info@biotrend.hu

+36 (1) 2919859

Bioextra Immun Maxi Forte narancs ízű multivitamin étrend-kiegészítő rágótabletta - 60 db
Bioextra Immun Maxi Forte narancs ízű multivitamin étrend-kiegészítő rágótabletta - 60 db
3 390 Ft

Bioextra Immun Maxi Forte narancs ízű multivitamin étrend-kiegészítő rágótabletta - 60 db

Hatóanyag: A-vitamin (retinol): 332 µg; B12-vitamin (cianokobalamin): 1,332µg; B6-vitamin (piridoxin): 0,80 mg; C-vitamin (aszkorbinsav): 100 mg; Cink: 8 mg; D3-vitamin (kolekalciferol): 6 µg; E-vitamin (α-tokoferol): 2,334 mg; Folsav: 93,2 µg; Kalcium: 80 mg. Édesítőszerként xilitet és szukralózt tartalmaz ( cukormentes rágótabletta)
Édesítőszerként xilitet és szukralózt tartalmaz (cukormentes rágótabletta)
3 390 Ft
Egységár: 57 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek
Édesítőszerként xilitet és szukralózt tartalmaz (cukormentes rágótabletta) A rágótabletta gyermekbarát adagolási forma 3 éves kortól. Nem csak finom, az immunrendszert is hatékonyan támogatja. A C-vitamin, a cink és a D3- vitamin támogatja az immunrendszert, az E -vitaminnak fontos antioxidáns szerepe van a szervezetben. A B12 -vitamin nélkülözhetetlen a megfelelő vérképzéshez, illetve a C- vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a kifáradás csökkenéséhez. A kalcium szükséges a fogak és csontok megfelelő fejlődéséhez és működéséhez. 61 db multivitamin rágótabletta gyermekenek 3 éves kortól acerolával és édesítőszerrel (xilittel). A-vitamin: hozzájárul a normál látás fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.
C-vitamin: hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez.
B6-vitamin és B12-vitamin: hozzájárulnak az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál vörösvérsejt-képződéshez.
Kalcium: hozzájárul a normál izomműködéshez, szükséges a normál csontozat és a normál fogazat fenntartásához.
D-vitamin: hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.
Kalcium és D-vitamin: A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra és D-vitaminra
E-vitamin: hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Cink: hozzájárul a normál csontozat és normál látás fenntartásához a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Hatóanyag: A-vitamin (retinol): 332 µg; B12-vitamin (cianokobalamin): 1,332µg; B6-vitamin (piridoxin): 0,80 mg; C-vitamin (aszkorbinsav): 100 mg; Cink: 8 mg; D3-vitamin (kolekalciferol): 6 µg; E-vitamin (α-tokoferol): 2,334 mg; Folsav: 93,2 µg; Kalcium: 80 mg. Édesítőszerként xilitet és szukralózt tartalmaz (cukormentes rágótabletta)
Adatok
Csoport
vitaminok-és-ásványi-anyagok
Kivitel
tabletta
Kiszerelés
60 db
Gyártó
Bioextra
Cikkszám
bt_100017