"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Dr. Chen Ginseng Royal Jelly ampulla - 10 db x 10 ml
Dr. Chen Ginseng Royal Jelly ampulla - 10 db x 10 ml
1 880 Ft

Dr. Chen Ginseng Royal Jelly ampulla - 10 db x 10 ml

Ampullába zárt erő ginsenggel és méhpempővel. A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A Panax ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, jól alkalmazható fáradtság és stressz esetén. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással, az agyi folyamatok zökkenőmentes működésével. (Védjegy lajstromszám: 164 258)
1 880 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek
Ginseng Royal Jelly ampulla
étrend-kiegészítő ivóampulla
Kiszerelés: 10 ml x 10 db
Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, méhpempő
A szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért
A Panax ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, jól alkalmazható fáradtság és stressz esetén. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással, az agyi folyamatok zökkenőmentes működésével. (Védjegy lajstromszám: 164 258)
Adagolás (felhasználás): naponta 1 ivóampulla éhgyomorra
Összetevők: méz, víz, méhpempő, Panax Ginseng-gyökér kivonat, benzoesav, szorbinsav (tartósítószerek).
Hatóanyagoknapi 1 ampullára: ginsenozid: 4 mg
(Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Tartós alkalmazása esetén 1-2 hónaponként néhány napos szünet tartása javasolt. Terhes- és szoptatós anyáknak, vagy az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén nem ajánlott.)
Tömeg: 356,4 g/db
Adatok
Csoport
gyógynövények, vitaminok-és-ásványi-anyagok
Kiszerelés
10 db x 10 ml
Cikkszám
E003
Tömeg
356,4 g/db