"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Gyógyfű 120/70 (vérnyomás csökkentő) tea 50 g - 50 g / tasak
Gyógyfű 120/70 (vérnyomás csökkentő) tea 50 g - 50 g / tasak
870 Ft

Gyógyfű 120/70 (vérnyomás csökkentő) tea 50 g - 50 g / tasak

Hatóanyag: vörös szőlőlevél, szurokfű, Rhodiola rosea gyökér
Összetevők: vörös szőlőlevél, szurokfű, Rhodiola rosea gyökér
Tömeg: 50 g/ tasak
870 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Részletek
A kutatási eredmények humán kísérletek alapján is igazolják, hogy a felhasznált gyógynövények gátolják a magas vérnyomásért felelős enzim működését, regenerálják az ereket és támogatják a keringési rendszert.
MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?
A teakeverék egyedi összeállítású. A legújabb tudományos eredmények felhasználásával készült, az alábbiak szerint. A vörös bor előnyös hatását a keringési rendellenességek -köztük a magas vérnyomás- kapcsán az elmúlt évtizedekben kísérletekkel igazolták. Bizonyos festőlevű szőlőfajták sötétvörösre színeződő levele szintén tartalmazza a vörös szőlőbogyó aktív hatóanyagait. A teában fő komponensként használt vörös szőlőlevél szerepel a Francia Gyógyszerkönyvben hivatalos gyógynövényként. A szurokfű és a rózsagyökér (Rhodiola rosea) a vörös színanyagok pozitív hatását felerősíti a keverékben. Utóbbi napjaink egyik legígéretesebb, a modern orvostudomány által újra felfedezett gyógynövénye, mely a szervezet egész működésére pozitív hatást gyakorol (adaptogén).
MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?
A gyógytea elsősorban a magas vérnyomás csökkentésére, normális szinten tartására szolgál. A kutatási eredmények- köztük humán kísérletek alapján- a tea összetételét alkotó gyógynövények gátolják a magas vérnyomásért felelős enzim működését, regenerálják az ereket és támogatják a keringési rendszert. A hatóanyagok ezen felül gyulladásgátló, mikróba ellenes hatással is rendelkeznek.
HOGYAN ALKALMAZZUK?
Hagyományos gyógyteaként készítjük el. 5-10 g /250 ml forró vízhez adva, napi két alkalommal fogyasztandó. A tea elsősorban a szervezet szinten tartására, megelőzésre szolgál. A kezelőorvos véleménye alapján alkalmas a gyógyszeres kezelés vagy a diéta kiegészítésére. Kialakult betegségnél mindig ki kell kérni az orvos véleményét!
Az összetevők hatásai
vörös szőlőlevél: Rácz Gábor, Rácz-Kotilla Erzsébet, Szabó László Gy. - Gyógynövények ismerete-A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai „A levél adstringens.” szurokfű: Bernáth Jenő - Vadon termő és termesztett gyógynövények „Számos teakeverék alkotója, légúti és emésztőrendszeri hurutos megbetegedések esetén használható, de kiegészítője nyugtató teakeverékeknek, reumaellenes bedörzsölőknek is. Ételek, halak, húsok, bor fűszerezésére használják. Régen, mint népi festőnövényt sokfelé kedvelték. A szőttesek rozsdabarna alapszínét adta. Tapasztalati megfigyelések alapján a friss növény forrázata javítja a gyomorműködést, emésztésjavító, enyhíti a fejfájást a felfúvódást. Mérsékli az idegrendszeri panaszokat és elősegíti a légzőszervi elváltozások gyógyulását. A forrázat hatásosnak bizonyult a tengeri betegség tüneteinek enyhítésére nyugtatóként. Külső alkalmazási formában enyhíti a fogfájást.” Csupor Dezső, Szendrei Kámán - Gyógynövénytár-Útmutató a korszerű gyógynövény-alkalmazáshoz „Forrázatát megfázás, köhögés és hasmenés, valamint fájdalmas, görcsös menstruáció esetén használták. Antiszeptikus szappanok készítésére is felhasználták. Antiszeptikus, köptető, nyákoldó, enyhe görcsoldó hatása révén légúti hurutok kezelésére, étvágy- és emésztésjavítóként használható.” Rácz Gábor, Rácz-Kotilla Erzsébet, Szabó László Gy. - Gyógynövények ismerete-A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai „Gyógyhatásai hasonlítanak a kakukkfűéhez (Thymus serpyllum), főleg a népi gyógyászatban használják köptető és enyhén görcsoldó tulajdonságai miatt a légutak gyulladásos folyamataiban. Háziipari festéknövény. Fűszerként is használják.” Rhodiola rosea gyökér: Rácz Gábor, Rácz-Kotilla Erzsébet, Szabó László Gy. - Gyógynövények ismerete-A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai „A tapasztalatok szerint kivonatai csillapítják a fejfájást. A népgyógyászatban erősítőként használják.”
Adatok
Csoport
gyógynövények, gyulladáscsökkentés, teák
Kivitel
szappan, gyógytea
Kiszerelés
50 g / tasak
Cikkszám
gyteaksz10002
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek