"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Gyógyfű Boszy Barátcserje termés filter tea 20 x 1,25 g
Gyógyfű Boszy Barátcserje termés filter tea 20 x 1,25 g
810 Ft

Gyógyfű Boszy Barátcserje termés filter tea 20 x 1,25 g

Hatóanyag: barátcserjetermés
Összetevők: barátcserjetermés
Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban
Tömeg: 20x1,25 g
810 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Részletek
Nőgyógyászati panaszok kezelésére javasolt. A kutatások szerint a menstruációt megelőző és a menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek esetén egyaránt hatásos. A humánterápiában alkalmazása biztonságos. Az európai gyógyszerpiacon a tíz legjelentősebb forgalmú növényi szer között szerepel.
MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYRŐL?
A Földközi-tenger vidékén honos, nálunk több helyen díszcserjeként ültetett növény. Termését és levelét használják gyógynövényként. A tea a termést tartalmazza. Bár gyógyászati alkalmazása a régmúltba nyúlik vissza, sikertörténete alig több, mint 50 éve kezdődött. Az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalos gyógynövény. Ma számos, gyógyszerként regisztrált gyári készítmény és nem gyógyszerszintű termék formájában van forgalomban.
MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?
Nőgyógyászati panaszok kezelésében alkalmazzák. A terjedelmes orvosi szakirodalom szerint a menstruációt megelőző és a menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek terápiájában egyaránt hatásosnak bizonyult. Humán hatásosságát és relatív ártalmatlanságát számos klinikai vizsgálatban, több hatás bizonyítására irányulva ellenőrizték. A terápiában való alkalmazása biztonságos.
HOGYAN ALKALMAZZUK?
Ajánlott dózisa 2 csésze/nap, a csomagoláson feltüntetett teakészítési mód alapján elkészítve. 1 db filter 2,5 dl vízhez. Három hónapos alkalmazás ajánlott.
Az összetevők hatásai
barátcserjetermés: Csupor Dezső, Szendrei Kámán - Gyógynövénytár-Útmutató a korszerű gyógynövény-alkalmazáshoz „Bár a barátcserje termését számos nőgyógyászati és szexuális panasz kezelésére használták már az ókor óta, ezek közül nem emelkedett ki a menstruációt megelőző, azzal kapcsolatos tünetek enyhítése. A növény ilyen célú alkalmazása csak a 20. században, a modern farmakológiai vizsgálatok elkezdése után vált hangsúlyossá.” Bernáth Jenő - Vadon termő és termesztett gyógynövények „Több mint 2500 éve az egyiptomiak és a görögök már alkalmazták termését különféle menstruációs problémák kezelésére. Ezen felül nemi vágyat csökkentő, havi vérzést megindító, nyugtató és tonizáló hatásáért fogyasztották. A növényt meddőség kezelésére is használják. Az egész növény szúnyogűző hatású.” Rácz Gábor, Rácz-Kotilla Erzsébet, Szabó László Gy. - Gyógynövények ismerete-A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai „Kivonatát használják mastalgia, dysmenorrhoea, klimaxos panaszok esetén, továbbá galactogogumként.”
Adatok
Csoport
gyógynövények, teák, vitaminok-és-ásványi-anyagok
Kivitel
filter
Kiszerelés
20 x 1,25 g
Cikkszám
gyteaf10003
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek