"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Gyógyfű Boszy KUDZU GYÖKÉR POR KAPSZULA
Gyógyfű Boszy KUDZU GYÖKÉR POR KAPSZULA
1 450 Ft

Gyógyfű Boszy KUDZU GYÖKÉR POR KAPSZULA

A női hormonpótlás (ösztrogén) egyik növényi alternatívája. Hatóanyaga gátolja az alkohol teljes lebomlását, hatása az elvonókúrában használt gyógyszerekéhez hasonló (antiethil stb.). Májtámogató tulajdonságát is igazolták.
1 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek
Növény:
A hüvelyesek (Fabaceae) családjába tartozó, fás-vagy félfás szárú lombhullató kúszó növény. Kínában élelmiszerként és gyógynövényként több mint ezer éve ismert az írásos feljegyzések tanúsága szerint. Amerikában, Európában megtalálható mint behurcolt gyomnövény, de kisebb területen termesztik is.
Az Európai Gyógyszerkönyv 2012-ben ismerte el hivatalosan gyógynövényként.
Hatása:
Gyökere keményítőben gazdag. Állatkísérletek és humán klinikai vizsgálati eredmények alapján gátolja az alkohol iránti vágyat, ezen felül elősegíti a véráramlást, oldja az izomgörcsöket. Az izoflavon (puerarin, daidzin, daidzein) hatóanyag gátolja az alkohol teljes lebomlását, így hatása az elvonókúrában használt gyógyszerekéhez hasonló (antiethil stb.). Ezt humán kísérletek is bizonyítják. A női hormon pótlás (ösztrogén) egyik növényi alternatívája. Májtámogató hatását is igazolták. Nagyon sokoldalú gyógynövény.
Alkalmazás:
Legalább napi 5 db kapszula ajánlott. Nagyobb mennyiségben fogyasztás előtt ajánlatos orvossal konzultálni! Az orvos véleménye alapján alkalmas az alkoholról való leszokás elősegítésére, de egyéb betegségek terápiáját is kiegészítheti.
Adatok
Cikkszám
gytk10001