"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

K2+D3 kapszula Bioperine® feketebors kivonattal 60 db
K2+D3 kapszula Bioperine® feketebors kivonattal 60 db
3 990 Ft

K2+D3 kapszula Bioperine® feketebors kivonattal 60 db

Az csontozat egészségét támogató termékünk a megengedett legmagasabb mennyiségben tartalmazza a D-vitamin napi adagját (100 mcg). A C-vitamin segíti a normál kollagénképződést és hozzájárul a csontozat és porcok egészségének fenntartásához! A K2 vitamin (Menachinon 7) természetes forrásból származik, a hatóanyagok felszívódását pedig BioPerine feketebors kivonat segíti. Glutén mentes!
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
Magas dózisú K2 és D3 vitamin C-vitaminnal és BioPerine® feketebors kivonattal kiegészítve
Az USA medical K2+D3 vitamin magas dózisú K2 és D3 vitamint, C-vitamint, kalciumot valamint BioPerine®-t tartalmaz a hatóanyagok felszívódásának javítása érdekében. A D3 vitamint a szervezetünk képzi természetes fény hatására a 7-dehidro-koleszterin nevezetű elővitaminból.

Milyen szerepe van a K2-vitaminnak a csontozat egészségének fenntartásában?
A K2 vitamin a K-vitaminok családjába tartozik. A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban, és a a normál csontozat fenntartásában.

A K-vitamin hozzájárul ahhoz, hogy a kalcium a szervezetünkben a megfelelő helyekre épüljön be, például a csontokba és a fogakba, ne pedig az erekbe vagy más lágyszövetekbe. Emiatt amennyiben valaki kalcium étrend-kiegészítőt szed és K-vitamin hiánnyal rendelkezik – ami az esetek legnagyobb százalékában előfordul – nélkülözhetetlen, hogy minőségi forrásból származó K-vitaminnal támogassa a kalcium felszívódását. Ennek hiányában a kalcium pótlás ásványi lerakódásokat eredményezhet.

Miben található K2-vitamint?
A K2-vitamint elsősorban a bélflóra állítja elő, de néhány ételben is megtalálható ez a fontos vitamin, mint például a kemény sajtokban, mint a gouda, a kék sajtokban, a tojásban, vagy a szabad legeltetésű marha húsában, vagy a zöldségekben, mint a brokkoli, a kelbimbó, vagy a kelkáposzta.

Milyen szerepe van a Kalciumnak a csontozat egészségének fenntartásában?
A kalcium egy olyan tápanyag, aminek szerepe van az egészséges és erős csontozat kialakulásában és fenntartásában. Emellett a sejtközi folyadékban, az izmokban, és a keringési rendszerben is kritikus szerepet játszik.

A kalcium:

részt vesz a normál véralvadási folyamatokban.
részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
hozzájárul a normál izomműködéshez.
részt vesz a normál ingerületátvitelben.
hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.
szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.
szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához.
A Kalcium tartalmú étrend-kiegészítők között is megkülönböztethetünk több típust. Az egyik fő típusa a kalcium-karbonátot, a másik fő típusa pedig kalcium-citrátot tartalmaz. Fontos kiemelnünk, hogy a két típus közül a kalcium-karbonát tartalmazza a legmagasabb mennyiségben a szerves kalciumot. A Kalcium-karbonát 40%-ot, míg a citrát csak 21%-ot tartalmaz. 1 kapszula az USA medical K2 D3-ból 210 mg kalcium-karbonátot tartalmaz.

Tudtad, hogy a D-vitamin hozzájárul a megfelelő Kalcium felszívódáshoz?
Sokan nem tudják, hogy a kalcium a vékonybélben szívódik fel, ami csupán a megfelelő mennyiségű D-vitamin hatására tud megtörténni. Ezért is tartottuk fontosnak, hogy a K2 D3 étrend-kiegészítő tablettánk a K2-vitamin, és kalcium mellett D-vitamint is tartalmazzon, hogy ezáltal lehetővé tegye a jobb biológiai hasznosulást.

A D-vitamin szerepe a szervezetben
A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amit a szervezetünk napfény hatására (az UV-B sugarak segítségével) állít elő, ezért is nagyon fontos, hogy sok időt töltsünk kint a szabadban, de kerüljük az égető napsütést!

A D-vitamin:

hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.
hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
szerepet játszik a sejtosztódásban.
Globálisan az emberek 50%-a szenved D-vitamin hiánytól nemtől, kortól, és nemzetiségi hovatartozástól függetlenül. A Semmelweis Egyetem I. számú Belgyógyászati Klinikájának kutatócsoportjának 2013-as vizsgálata szerint a magyar lakosság 95%-a D-vitamin hiányos. A téli és az őszi borongós időszakban, amikor nem vagyunk kitéve megfelelő mennyiségű napfénynek, kiemelten fontos a D-vitamin pótlása mindenki számára.

A D-vitamin hiányt felnőttek és gyermekek esetén is leginkább a kevés napon töltött idő okozza, valamint a kémiai hatóanyagokkal teli, magas SPF számmal rendelkező napvédő krémek, melyek blokkolják a bőrünkre érkező UVB sugarakat, amik előidéznék szervezetünkben a D-vitamin termelést.

A BioPerine ereje
A BioPerine egy olyan szabadalmaztatott formula, ami a fekete bors kivonatát tartalmazza, a piperint. A piperin hozzájárul a hatóanyagok felszívódásához.

A nélkülözhetetlen C-vitamin
Készítményünk többek között azért tartalmazza a sokoldalú C vitamint, mivel hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az egészséges csontozat és a porcok normál állapotának fenntartásához.

De ezen felül még számos egészségre gyakorolt hatása miatt érdemes napi szinten magunkhoz venni a C-vitamint, hiszen hozzájárul:

az idegrendszer normál működéséhez
a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően
az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához
a C-vitamin fokozza a vas felszívódását
A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül:

a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
a fogíny normál állapotának fenntartásához.
az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.
Adatok
Cikkszám
um1000
Tömeg
200 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek