"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Dr Chen Keleti Gomba tea és levesfilter Kurkumával - 20 db
Dr Chen Keleti Gomba tea és levesfilter Kurkumával - 20 db
1 330 Ft

Dr Chen Keleti Gomba tea és levesfilter Kurkumával - 20 db

Az értékes gombakeverék aminosavakat, lentinant, cordycepint, adenosint, SOD enzimet tartalmaz és gazdag poliszacharidokban. A Ganoderma gomba támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét. Radikális kezelések után is fontos az immunrendszer mielőbbi helyreállítása. A kurkuma rendkívül értékes és régóta használt fűszernövény, támogatja a máj egészségét.
Többféle elkészítési mód:
Tea formában: 1 filter gomba keveréket 2dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható.
Leves formában: 250 g csirke- vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húsról 5 perc forralást követően leöntjük a főzővizet, ezzel alaposan megtisztítjuk. Ezt követően valamennyi összetevőt, a fűszerekkel és 3-4 filter gombakivonattal együtt 1,5 liter vízben 2-3 órán keresztül főzzük, így kellemes gomba illatú és ízű, tartalmas levest készíthetünk.
1 330 Ft
Egységár: 67 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek
Keleti Gomba tea és levesfilter kurkumával
A belső energia erősítésére, az immunrendszer támogatására
Nettó Tömeg: 44 g (20 filter x 2,2 g)
Összetevők: Shiitake gomba, Pecsétviasz gomba (Ganoderma lucidum), Cseppkő gomba (Hericium erinaceus), Gyapjas tintagomba (Coprinus comatus), Cordyceps tibeti gomba, Mandula gomba (Agaricus blazeii murill), Hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus) kivonatok és őrlemények, kurkuma.
Ajánlott adagolás: napi két csésze tea, vagy két adag leves elfogyasztása javasolt.
Ajánlott elkészítési mód:
1. _Tea formában: _ 1 filter (2,2g) gomba keveréket 2dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható. 2. _Leves formában: _ 250 g csirke- vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húsról 5 perc forralást követően leöntjük a főzővizet, ezzel alaposan megtisztítjuk. Ezt követően valamennyi összetevőt, a fűszerekkel és 3-4 filter gombakivonattal együtt 1,5 liter vízben 2-3 órán keresztül főzzük, így kellemes gomba illatú és ízű, tartalmas levest készíthetünk.
Az értékes gombakeverék aminosavakat, lentinant, cordycepint, adenosint, SOD enzimet tartalmaz és gazdag poliszacharidokban. A Ganoderma gomba támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét. A kurkuma rendkívül értékes és régóta használt fűszernövény, támogatja a máj egészségét.
Tömeg: 94,8 g/db
Adatok
Csoport
gyógynövények, teák, vitaminok-és-ásványi-anyagok
Kivitel
csepp, filter
Kiszerelés
20 db
Cikkszám
T086
Tömeg
94,8 g/db