"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Natur Tanya® Gyomor- és bélbarát rost
Natur Tanya® Gyomor- és bélbarát rost
3 490 Ft

Natur Tanya® Gyomor- és bélbarát rost

Fermentált prebiotikus rost indiai guarbabból. Szabadalommal védett prebiotikus rostanyag, amit a vastagbél hasznos bélbaktériumai lassú fermentálással rövid láncú zsírsavakká alakítanak. A galaktomannán típusú rost Low-FODMAP certifikált, vagyis fogyasztása nem jár gázképződéssel, bélfeszüléssel, székrekedéssel vagy hasmenéssel, mely gondokat okozna funkcionális emésztőrendszeri rendellenességekben (FGID), mint az irritábilis bél szindrómában (IBS) és SIBO-ban szenvedő embereknél.
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Részletek
A GYOMOR- ÉS BÉLBARÁT ROST VÍZOLDÉKONY PREBIOTIKUS ROST
Az indiai guarbab gyomorbarát rost, úgynevezett agglomerációs technológiával előállított prebiotikus rost. A folyadékágyas agglomerálás során a részecskék között hidak alakulnak ki, mely lehetővé teszi, hogy a víz a részecskék között áramoljon.

Az agglomerálás növeli a részecskék méretét és porozitását, így javul a diszperzió és az oldhatóság. Más szóval az agglomerálás folyamata során javul a por minősége, mivel növekszik a részecskeméret, és ez olyan port eredményez, mely sokkal jobban oldódik. A vízben feloldott por pedig teljesen átlátszó végterméket eredményez.

Az előállítási folyamatok, a hidrolizáció lehetővé teszik, hogy vízben gyakorlatilag teljesen fel tudjon oldódni a por, nincsen gélképző tulajdonsága, nem sűrűsödik be, nem duzzadó rostról beszélünk, nincs vízmegkötő tulajdonsága.
Adatok
Cikkszám
nt2011
Tömeg
250 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek