"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Natur Tanya Vegán Articsóka kapszula 60db
Natur Tanya Vegán Articsóka kapszula 60db
3 170 Ft

Natur Tanya Vegán Articsóka kapszula 60db

Natur Tanya® Vegán Articsóka kapszula 60db

Standardizált articsóka kivonat, ornitin aminosavval és B-vitaminokkal. Egészséges májműködés, emésztés és bélkomfort.

Mit is tud az articsóka? Elősegíti az emésztést, támogatja a máj egészségét, csökkenti a zsigeri zsírokat, a koleszterin illetve triglicerid szinteket. Továbbá határozottan javít a bőr egészségén és megjelenésén. Ráadásul ez egy koncentrált kivonat!

Általános egészségünk és mindennapi jó közérzetünk záloga is az, hogy tökéletesen méregtelenít testünk. A legfőbb méregtelenítő szervünk a máj, így egészsége és méregtelenítő tevékenységének támogatása nagyon fontos vitalitásunk fenntartásához. A máj tisztítja meg a vért, bontja le a hormonokat, teszi tökéletessé az emésztést, tápanyagokat juttat a sejtekhez, vitaminokat és ásványi anyagokat tárol. Ha figyelünk májunkra, egész testünk egészségét támogatjuk.
3 170 Ft
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek
VEGÁN ARTICSÓKA – Standardizált kivonat

A cinarin az articsóka egyik fő biológiailag aktív vegyülete. Termékünkben, az articsóka 5%-os cinarin tartalomra standardizált kivonatát találjuk (ez 2 kapszulában 40 mg cinarin tartalmat jelent!). A kivonat L-ornitin aminosavval is dúsított és tartalmaz még B-vitamin komplexet [B1-vitamint (tiamint), B2-vitamint (riboflavint), B3-vitamint (niacint), B5-vitamint (pantoténsavat) és B6-vitamint (piridoxin)is], melyek hozzájárulnak a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

800 MG ARTICSÓKA KIVONAT*
STANDARDIZÁLT 5% CINARIN TARTLOMMAL
TÁMOGATJA AZ EMÉSZTÉST ÉS AZ EMÉSZTŐNEDV TERMELŐDÉSÉT 1
HOZZÁJÁRUL A BÉLKOMFORTHOZ ÉS A BÉLRENDSZER NORMÁL MŰKÖDÉSÉHEZ 2
TÁMOGATJA A SZERVEZET MÉREGTELENÍTÉSÉT
FENNTARTJA AZ EGÉSZSÉGES MÁJMŰKÖDÉST3
HOZZÁJÁRUL A NORMÁL KOLESZTERIN ÉS VÉRZSÍR SZINTHEZ
VEGÁN FORMULA, NÖVÉNYI KAPSZULATOKBAN
ORNITIN AMINOSAVVAL ÉS B-KOMPLEX-SZEL
GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES
Articsóka és bioaktív összetevője a cinarin

A cinarin az articsóka levelében igen nagy mennyiségben megtalálható bioaktív összetevő, amelynek zöme csak a drog feldolgozása során keletkezik (ez arra minta, hogy a különböző vegyületek bomlása, átalakulása mennyire előnyös is lehet élettanilag).

A felhasznált növényi levél rész jelentősége abban is áll, hogy kémiailag sokkal alaposabban vizsgált, mint a virágzat. Míg a levél összetevőiről folyamatosan jelennek meg a tudományos publikációk, a virágzat összetételéről sajnos kevesebbet tudunk. Ez alól kivételt képeznek az articsóka legjellegzetesebb vegyületei, a kávésav-származékok, amelyekkel kapcsolatban ismert, hogy a növény teljes föld feletti részében megtalálhatók. Közéjük tartozik például a cinarin is.
Adatok
Cikkszám
nt2002
Tömeg
200 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek