"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Prémium intense elasztikus gyöngy WAX 500g
Prémium intense elasztikus gyöngy WAX 500g
3 990 Ft

Prémium intense elasztikus gyöngy WAX 500g

Legyél részese a szőrtelenítés forradalmának az Alveola prémium minőségű multi directional Intense elasztikus WAXával. A speciális szőrtelenítő gyantát a test bármely területén, bármilyen szőrnövekedési irány esetén alkalmazhatod kimagasló hatékonyság mellett. A WAX-ot bármilyen irányból felviheted a nem kívánatos szőrszálakra és egy ügyes kézmozdulattal eltávolíthatod. Az eredmény pedig 100%-os simaság és tökéletesen szőrtelenített terület.
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
Legyél részese a szőrtelenítés forradalmának az Alveola prémium minőségű multi directional Intense elasztikus WAXával. A speciális szőrtelenítő gyantát a test bármely területén bármilyen szőrnövekedési irány esetén alkalmazhatod kimagasló hatékonyság mellett. A WAX-ot bármilyen irányból felviheted a nem kívánatos szőrszálakra és egy ügyes kézmozdulattal eltávolíthatod. Az eredmény pedig 100%-os simaság és tökéletesen szőrtelenített terület.

A minden irányból lehúzható, puha, rugalmas filmet biztosító WAX felmelegítés után spatulával egyszerűen felvihető a bőrre. Elasztikus kivitelének köszönhetően pedig egy kézmozdulattal eltávolítható. Alkalmazásával a test bármely területén, de olyan helyeken is hatékonyan dolgozhatsz, ahol a szőrnövekedés iránya nem egy irányú (pl. hónalj, intim területek).

Miért válaszd az Alveola Waxing Prémium mangó elasztikus gyöngy WAX-át

Minden irányból felviheted a bőrre, így nem kell figyelned a szőrnövekedési irányokra
Használat közben vékony filmréteget képez a bőrön, így különösen kíméletes
Elasztikus WAX, mely kézzel könnyen eltávolítható
Gyöngy kivitele miatt mindig pontosan annyit adagolhatsz belőle, ami az aktuális munkádhoz kell
Használat: Használat előtt melegítsd fel hagyományos gyantamelegítőben, majd spatulával vidd fel a bőrfelületre. Nem szükséges a szőrnövekedés irányában alkalmazni. Kihűlés után a gyantát a felvitel irányával ellentétesen határozott mozdulattal kézzel távolítsd el. Minden bőrtípusra.
Adatok
Cikkszám
AW9252
Tömeg
500 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek