"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Dr. Chen Stevia cseppek - 50 ml
Dr. Chen Stevia cseppek - 50 ml
2 850 Ft

Dr. Chen Stevia cseppek - 50 ml

A Stevia rebaudiana Dél-Amerikából származó növény, amelyet az indián őslakosok leveleinek édes íze miatt (steviol-glikozidok) széles körben felhasználtak. Jól használható különböző italok ízesítéséhez, illetve sütéshez, főzéshez is. A kivonat nem tartalmaz kalóriát és szénhidrátot, ezért cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók is használhatják. Érdekesség, hogy külsőleg is alkalmazható bőr nyugtatására, regenerálására, pl. túlzott napozás esetén, rovarcsípések helyén.
2 850 Ft
Egységár: 57 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek
Stevia cseppek
Folyékony édesítőszer természetes steviol-glikoziddal
Kiszerelés: 50 ml
Jellemzők (fő hatóanyagok): Steviol-glikozid
A Stevia rebaudiana Dél-Amerikából származó növény, amelyet az indián őslakosok leveleinek édes íze miatt (steviol-glikozidok) széles körben felhasználtak. Jól használható különböző italok ízesítéséhez, illetve sütéshez, főzéshez is. A kivonat nem tartalmaz kalóriát és szénhidrátot, ezért cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók is használhatják. Érdekesség, hogy külsőleg is alkalmazható bőr nyugtatására, regenerálására, pl. túlzott napozás esetén, rovarcsípések helyén. Éljen a természet adta lehetőségekkel!
Adagolás (felhasználás): Csepegtesse a kívánt édes hatás eléréséhez. Adagolja cseppenként az édesíteni kívánt élelmiszerhez. Sütéshez, főzéshez is használható.
Összetevők: Stevia rebaudiana kivonat (98%-os), kálium-szorbát (tartósítószer), víz.
Tömeg: 147,6 g/db
Adatok
Csoport
étrendkiegészítés
Kivitel
csepp
Kiszerelés
50 ml
Cikkszám
E058
Tömeg
147,6 g/db