"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Natur Tanya Szerves Saw Palmetto (fűrészpálma) tabletta 60 db

A szabalpálma hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához, támogatja a normál vizeletáramlást. A termék kifejezetten, 45 éves kor feletti férfiak számára lett kifejlesztve a normál vizelési funkciók fenntartásáért. A kisvirágú füzike hozzájárul az alsó húgyúti traktus egészséges működéséhez, a csalángyökér pedig hozzájárul a prosztata egészségéhez.
3 120 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Részletek
Natur Tanya® FÉRFIEGÉSZSÉG - Saw Palmetto (Szabalpálma/Fűrészpálma), kisvirágú füzike, csalángyökér, cink és szelén kivonat

komplex készítmény a prosztata egészségéért*
naponta 1 tabletta
2 hónapra elegendő mennyiség
3200 mg szabalpálma,
1500 mg kisvirágú füzike és legalább
2100 mg csalángyökér őrleménynek megfelelő kivonattal!
Az összetevőkről

*A szabalpálma hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához, támogatja a normál vizeletáramlást. A termék kifejezetten, 45 éves kor feletti férfiak számára lett kifejlesztve a normál vizelési funkciók fenntartásáért. A kisvirágú füzike hozzájárul az alsó húgyúti traktus egészséges működéséhez, a csalángyökér pedig hozzájárul a prosztata egészségéhez.

A 45 év felettieknél férfiaknál a húgyúti traktust érintő problémák mellett, a reproduktív rendszert érintő problémák is gyakran jelentkezhetnek. A szerves cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, valamint hozzájárul a normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. A szelén részt vesz a spermaképződésben. A termék az ásványi anyagok napi beviteli értékének 100%-át tartalmazza.
Adatok
Cikkszám
nt2010
Tömeg
200 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek