"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Dr. Chen Visiona-Master kapszula - 60 db
Dr. Chen Visiona-Master kapszula - 60 db
3 310 Ft

Dr. Chen Visiona-Master kapszula - 60 db

A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez. A C- és E-vitamin antioxidánsként támogatják a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmét. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin fontos szerepet játszik a normális látás megőrzésében. A lutein, a zeaxantin és a rutin a szem felépítésében is részt vevő flavonoidok. A mélytengeri halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára. Hetente 1-2 alkalommal javasolt halat fogyasztani, így további értékes olajakkal látjuk el szervezetünket.
3 310 Ft
Egységár: 55 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft
Részletek
Visiona Master lágyzselatin kapszula
A szem egészsége számára - étrend-kiegészítő
Kiszerelés: 690 mg x 60 db
Jellemzők (fő hatóanyagok): fekete áfonya, mélytengeri halolaj, lutein, zeaxantin
A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez. A C- és E-vitamin antioxidánsként támogatják a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmét. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin fontos szerepet játszik a normális látás megőrzésében. A lutein, a zeaxantin és a rutin a szem felépítésében is részt vevő flavonoidok. A mélytengeri halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára. Hetente 1-2 alkalommal javasolt halat fogyasztani, így további értékes olajakkal látjuk el szervezetünket. Fokozott terhelés esetén mindenkinek javasolt ügyelni szeme egészségének megőrzésére.
Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.
Összetevők: mélytengeri _hal_olaj, zselatin, fekete áfonya gyümölcs kivonat (/Vaccinium myrtillus/), C-vitamin (aszkorbinsav), citrus bioflavonoid komplex, cink-citrát, E-vitamin (d-alfa-tokoferol), béta-karotin, lutein, zeaxantin.
Aktív anyagok napi 2 kapszulában
mélytengeri halolaj (700 mg)
EPA: 126 mg
DHA: 84 mg
fekete áfonya gyümölcs kivonat (Vaccinium myrtillus)
antocianin: 25 mg
C-vitamin: 60 mg (NRV 75,%)
citrus bioflavonoid komplex
(50 mg)
rutin: 15 mg
citrus bioflavonoid: 35 mg
cink: 14 mg (NRV 140%)
E-vitamin: 40 mg (NRV 333%)
béta-karotin: 7 mg
lutein: 6 mg
zeaxantin: 2,4 mg
(NRV = (/napi beviteli referenciaérték (/felnőttek számára.)
(Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó.)
Tömeg: 98,4 g/db
Adatok
Csoport
vitaminok-és-ásványi-anyagok
Kivitel
kapszula, olaj
Kiszerelés
60 db
Cikkszám
K091
Tömeg
98,4 g/db
Hasonló termékek