"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

VivaNatura Lucerna Céklával étrend-kiegészítő tabletta
VivaNatura Lucerna Céklával étrend-kiegészítő tabletta
4 070 Ft

VivaNatura Lucerna Céklával étrend-kiegészítő tabletta

Lucerna Céklával étrend-kiegészítő tabletta (150 db)
Lucerna és cékla alapú étrend-kiegészítő E- és C-Vitaminnal
A nők minden korosztályának nélkülözhetetlen társa, de nem CSAK a nőknek!
4 070 Ft
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft
Részletek
Önnek is, elsőre a takarmány jut az eszébe a lucernáról? Tudta, hogy a lucerna egy rendkívül sokoldalú az emberi szervezetre jótékony hatású gyógynövény?

A cékla, mint vérképző gyógynövény van a köztudatban, de a lucerna jótékony hatásai kevésbé ismertek. A lucerna komplex tápanyagtartalmának köszönhetően segíthet az immunrendszer erősítésében, a fizikai erő és a teljesítőképesség fokozásában. Az indiai ajurvédikus gyógyászatban már 1300 évvel ezelőtt ideggyengeségre, idegrendszeri problémákra, vérszegénységre valamint a gyermekkori soványságnál is alkalmazták.

Javíthatja a sport teljesítményt!

Több tanulmány szerint az étrendi nitrátok javíthatják az atlétikai teljesítményt, ezért a cékla, mint friss alapanyag, gyakran szerepel a sportolók étrendjében. Úgy tűnik, hogy a nitrátok befolyásolják a fizikai teljesítményt azáltal, hogy javítják a mitokondriumok hatékonyságát, amelyek a sejtműködéséhez szükséges energiát termelik.*

A lucerna-cékla páros, a mindennapok nélkülözhetetlen párosa: serdülő lányoknak, kismamáknak, érett asszonyoknak, valamint idősödő hölgyeknek, sőt férfiaknak is.
Adatok
Cikkszám
VN1006
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek