"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Freyagena bio-immunorost-komplex 400g
Freyagena bio-immunorost-komplex 400g
10 050 Ft

Freyagena bio-immunorost-komplex 400g

A szabadalmaztatott, vízben oldódó rostokat tartalmazó termék támogatja az immunrendszert. Ezen kívül hozzájárul a normál vércukorszint és testsúly kialakításához, emellett elsősorban a bélrendszer egyensúlyának megőrzését célozza komplex módon (bélflóra, bélfal épsége, rendszeres bélmozgás).
10 050 Ft
A vásárlás után járó pontok: 101 Ft
Részletek
A termék összetevőit a GAL és a Táplálkozás-BeállításTM szakmai támogatásával és ajánlásával választották ki a termék gyártói, a rendelkezésre álló legfrissebb orvos- és élelmiszerbiológiai kutatások figyelembevételével.

Egyszerű és komplex megoldást kínál a szelektív rostbevitel növelésére. Könnyen feloldódik, közben megtartja eredeti rosttartalmát. Adott esetben Galactooligoszacharidokkal (pl. Bimuno) is remekül kombinálható.

A termék különlegessége, hogy az elfogyasztott prebiotikus rostok segítségével bélbaktériumaink úgynevezett rövid láncú zsírsavakat (SCFA) állítanak elő, melyek figyelemre méltó módon javítják egészségünket. A Bio-immunrost komplexben felhasznált szenegáli acacia (arabmézga) elsősorban a Lactobacillus, a részben hidrolizált guar pedig a Bifidus törzseket táplálja.

A gondosan összeállított keverék esetében nagyon fontos még hangsúlyozni azt is, hogy más termékekkel ellentétben (mint például az inulin és egyéb oldható rostok) a fermentáció lassan és kíméletesen zajlik a bélben. Ezáltal szinte teljesen elkerülhető a kellemetlen puffadás vagy egyéb emésztési panasz megjelenése.

A Bio-immunrost-komplex összetevői a legideálisabb prebiotikus rostszálakat tartalmazza, melyek előkelő résztvevői a jövő mikrobiom kutatásainak.

A rostkomplex teljes mértékben alkalmas alacsony FODMAP-, SCD-, (neuro-)autoimmun vagy SIBO étrendekben történő alkalmazásra, valamint allergizáló összetevőt sem tartalmaz és akár a legmagasabb gyógyszeripari követelményeknek is megfelelne.
Adatok
Cikkszám
Frey_0001
Tömeg
500 g/db
Hasonló termékek