"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

MediNatural Citromillatú Eukaliptusz illóolaj (10ml)
MediNatural Citromillatú Eukaliptusz illóolaj (10ml)
1 600 Ft

MediNatural Citromillatú Eukaliptusz illóolaj (10ml)

MediNatural Citromillatú Eukaliptusz illóolaj


A többi eukaliptuszfajtól az aromája különbözteti meg, mely határozottan citrusos, egyáltalán nem emlékeztet a többi eukaliptusz illatára

1 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Részletek

A citromillatú eukaliptusz illóolaj a gyulladások doktora


A 600-nál is több Eukaliptusz közül lágy és puha citromra emlékeztető balzsamos illatával tűnik ki! Illóolaját az Eucalyptus citriodora fa friss leveleiből és hajtásvégeiből vízgőzdesztillációval állítják elő.

Legfőbb tulajdonsága, mely megkülönbözteti a többi eukaliptusztól, hogy nagy mennyiségben tartalmaz aldehideket, főként citronellál-t Erős gyulladáscsökkentő, így a citromillatú eukaliptusz illóolaját sikeresen alkalmazhatjuk gyulladásos, reumatikus megbetegedéseknél is.

Vírus és baktériumölő hatásának köszönhetően a nátha, köhögés, influenza, torokgyulladás, gégelob, orrmellék- és homloküreg-gyulladás, valamint mandulagyulladás kiegészítő kezelésében rendkívül hatékony. Fellazítja a váladékot , illetve segíti annak könnyed eltávozását.

Felszabadítja a légzőszervi járatokat, csökkenti a szénanáthát. Növeli a vér oxigénellátottságát, így több oxigén és tápanyag juthat el a sejtekhez. A Citrom illatú eukaliptusz illóolaj rovarriasztó hatásai miatt rovarok távoltartására szánt kozmetikai készítményekbe előnyös az alkalmazása.

TIPP: ha porlasztóval a légtérbe permetezzük vagy párologatjuk, akkor elkerülhetjük a fentebb sorolt fertőzések terjedését.

Száraz inhaláció: tegyél 1 csepp illóolajat a papírzsebkendőre, majd 2-3 cm-re az az orrodtól az illatot lélegezd be.
Az Illóolajos inhalálással kitisztítja az arc- és orrüreget, enyhítheti a fejfájást. Nátha, köhögés, influenza, torokgyulladás, gégelob, orrmellék- és homloküreg-gyulladás, valamint mandulagyulladás esetén inhalálj

Extra Tipp

10 csepp MediNatural Eukaliptusz illóolaj
10 csepp MediNatural Citromillatú Eukaliptusz illóolaj
A keverékből tegyél 2-3 cseppet 1 liter forró vízhez, majd a fejed letakarva, szemed becsukva inhalálj. Az inhalálás meleg vízzel és ne forróval történjen! Fellazítja a váladékot , illetve segíti annak könnyed eltávozását. Felszabadítja a légzőszervi járatokat.

Egy működő szúnyogriasztó és rovarriasztó, egyúttal enyhíti a rovarcsípés okozta bőrgyulladást.

20 csepp citrom illatú eukaliptusz illóolaj
20 csepp indiai citromfű illóolaj
20 csepp geránium illóolaj
10 csepp levendula illóolaj
5 csepp szegfűszeg illóolaj

Párologtass a a levegőbe ebből az illóolaj keverékből, vagy használhatod bőrápoló olajban elkeverve, mondjuk MediNatural édesmandula bőrápoló olajban, és kend be karjaid és a lábad is


A citromillatú eukaliptusz illóolaj a Láb-, kéz- és körömgombásodás felszámolására
Készíts lábfürdőt, ha gombásodásra hajla­mos a lábad. Egy evőkanál sóra cseppents 10-20 csepp illóolajat, majd 2-3 liter langyos vízben keverd el. 15-20 percig áztasd benne a lábad. Frissíti a láb bőrét, bőrnyugtató fertőtlenítő hatású, csökkentheti a lábszagot.

Tipp: 1 kanál avokádó bőrápolóolaj a lábfürdőhöz a bársonyos pihe-puha bőrért.
Extra Tipp: A Neem bőrápoló olajjal felerősítheted a lábfürdő gomba ellenes hatását!
MediNatural Citromillatú Eukaliptusz illóolaj 10ml
Illatprofil: Pezsdítő, frissítő
illata: aromás, friss illat, erőteljes citromos balzsamos jegyekkel (A többi eukaliptuszfajtól az aromája különbözteti meg, mely határozottan citrusos, egyáltalán nem emlékeztet a többi eukaliptusz illatára)
Illatjegyei: fejillat
Kinyerése: Levelek, fiatal ágak vízgőz - desztillációjával.
Származási hely: IndiaAdatok
Kiszerelés
10ml
Gyártó
Medinatural
Jellemzők (fő hatóanyagok)
100% Eukalyptus Citriodora Oil(* az illóolajok természetes komponense)
Ajánljuk
párologtatás,aromafürdő, szauna, bőrápolásra,lábfürdő, masszázs
Cikkszám
MN_0006
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek