"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék (10ml)
MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék (10ml)
1 960 Ft

MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék (10ml)

MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék a Természetben hasznos segítő és védelmező társad lesz kerti grillezésnél, kirándulásoknál.Téged is imádnak a kis vérszívó szúnyogok, és semmi kedved osztozkodni velük a lakásodon? Akkor ez a természetes illóolaj keverék Neked készült. Nem kell, hogy a rovarcsípés elleni védekezés azt jelentse, hogy mérgező, irritáló anyagokat keljen elviselned. A MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék hatóanyagait kizárólag 100%-os természetes illóolajok alkotják.

Indiai Citromfű illóolaj

Levendula illóolaj

Eukaliptusz illóolaj

1 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

MediNatural Szúnyog és Rovarűző illata, hűsítően eleven citrom és eukaliptusz egy csipetnyi levendula virág frissességével.


Szerencsére a rovarok ki nem állhatják ezt a nekünk egyébként kellemes illatot.
→ párologtatóba a nyugodt éjszakákért -beltérben felfrissíti a levegőt, és nemcsak a hangulatot fokozza, de a kellemetlen csípésektől és zümmögéstől is megkímél.
Tipp: beltérben 10 csepp MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék a párologtatóba , kültéren ennél magasabb cseppszám Tegyél néhány cseppet a keverékből egy vattacsomóra, pamutlabdára (és a szellőzőnyílásba vagy a bogarak útvonalára helyezd el).


→ spray készítéséhez

Tipp: 100 ml-es spray flakont tölts fel kb. 2/3-ig vízzel, ehhez adj a MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverékből 10-15 cseppet. Egy két fújás a ruházatra, hogy távol maradjanak a vérszívók.( használat előtt mindig fel kell rázni)MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék 10ml
Illatprofil: tisztító, frissítő, rovarűző
illata: hűsítően eleven citrom és eukaliptusz egy csipetnyi levendula virág frissességével

Adatok
Kiszerelés
10ml
Gyártó
Medinatural
Jellemzők (fő hatóanyagok)
ndiai Citromfű illóolaj(Cymbopogon citratus oil ), Levendula illóolaj (Lavandula angustifolia oil), Eukaliptusz illóolaj (Eucalyptus globulus oil), Citral*, Linalool*, Limonenne*(* az illóolajok természetes komponense)
Ajánljuk
párologtatóba a nyugodt éjszakákért, spray készítéséhez, gyertyakészítéshez
Cikkszám
MN_0027
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek