"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverék (10ml)
MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverék (10ml)
1 960 Ft

MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverék (10ml)

aliptol és mentol tartalmánál fogva belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt elősegíti a légutak átjárhatóságát, a könnyedebb légzést. Kellemes illata, este vagy éjjel párologtatva hozzásegít a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.
1 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek
 porlasztóval a légtérbe permetezve vagy párologtatva
 Száraz inhaláció tegyél 1 csepp illóolajat a papírzsebkendőre, majd 2-3 cm-re az az orrodtól az illatot lélegezd be vagy egyszerűen csak szippants egyet az üvegcséből.
 tisztító illatos gőz-inhalálás ​ Az Illóolajos inhalálással kitisztítja az arc- és orrüreget, enyhítheti a fejfájást. Nátha, köhögés, influenza, torokgyulladás, gégelob, orrmellék- és homloküreg-gyulladás, valamint mandulagyulladás esetén inhalálj A légzéskönnyítő illóolaj keverékből tegyél 2-3 cseppet 1 liter forró vízhez, majd a fejed letakarva, szemed becsukva inhalálj. Az inhalálás meleg vízzel és ne forróval történjen! Fellazítja a váladékot , illetve segíti annak könnyed eltávozását. Felszabadítja a légzőszervi járatokat.
 Szaunában
MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keveréket kizárólag természetes illóolajokból úgy állítottuk össze, hogy egymás hatását erősítve hatékony segítőid legyenek az aromaterápia világában. MediNatural Légzéskönnyítő illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból komponáltuk meg számodra!
Adatok
Cikkszám
MN_0053
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek