"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

NATURHELIX FÜLGYERTYA KAMILLA 10DB
NATURHELIX FÜLGYERTYA KAMILLA 10DB
3 980 Ft

NATURHELIX FÜLGYERTYA KAMILLA 10DB

. A fülgyertya a népi gyógyászatban évezredek óta használatos eszköz, ismerték az ókori civilizációk, az aztékok, egyiptomiak, görögök, rómaiak,
de találunk fülgyertya használattal kapcsolatos hagyományokat a többi kon­ti­nen­sen is.
Illóolajok szerepe: A gyógynövények illóolajaival átitatott fülgyertyák égése során felszabaduló gőzök, párák bőrfelülettel érintkezve vagy orron keresztül belélegezve fejtik ki hatásukat.
Az illóolajok a következő esetekben enyhíthetik a tüneteket: Ánizs - emésztési zavarok, rossz közérzet Borsmenta - nátha, allergia,
fejfájás Citromfű - stressz, migrén, frontérzékenység Csalán - méregtelenítés, reuma Eukaliptusz - légzési problémák,
megfázás Fahéj - keringési zavarok, depresszió, Geranium - depresszió, fülfájás Kakukkfű - kimerültség,
ideggyengeség Kamilla - gyulladás, görcsök, megfázás Levendula - fejfájás, depresszió,
Muskotályzsálya - görcsök, emésztési zavarok Rozmaring - izomfájdalmak, reuma, szédülés Teafa - torokgyulladás, légúti problémák.
Egyéb illóolajok és oldat specialitások: Kristály - szorongás, depresszió Propolisz - megfázás, gyulladások, asztma, legyengült immunrendszer, méregtelenítés.
Milyen módon hat a fülgyertya? A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és vákuum keletkezik.
A jótékony meleg javítja a keringést, az enyhe vákuum a betegség, külső traumák vagy fertőzések miatt rosszul átjárható fül- és arcüregekkel kapcsolatos panaszokon eny­hít­het, valamint a fülgyertya használat a fülzsír fellazításában is segít.
Mindemellett a fülgyertya stimulálja a külső hallójáratban elhelyezkedő, más módon alig elérhető akupunktúrás pontoka.
Természetgyógyászok és bioenergetikusok szerint a fülgyertyázás jótékony hatással van a test bioenergetikai rendszerére, segít az energiaegyensúly visszaállításában, meg­tar­tá­sá­ban.
Fontos megemlíteni, hogy a fül­gyer­tyá­zás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a ki­kap­csolódáshoz, relaxációhoz
3 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
A többrétegű gézfilter a kényelem mellett maxi­mális biztonságot is nyújt, mivel tökéletesen megakadályozza az esetleges égéstermék bőrre hullását.
Védőkorong: Minden Naturhelix fülgyertya csomagban található egy védőkorong, mely óvja a kezelő és a kezelt személy bőrét a túlzott hőtől, és az esetlegesen lehulló pernyétől.
Alkalmazás módja: Kérjük, használat előtt szíveskedjék gondosan elolvasni a csomagban található, részletes, fotókkal illusztrált tájékoztatót!
Tűzveszély elkerülése céljából kérjük, szíveskedjék az alapvető tűzvédelmi előírásokat betartani.
Kérjük, egyedül, önmagán (segítség nélkül) ne használja a fülgyertyát!
Szokásos kezelési folyamat: A fülgyertya egyszeri kezelésként és kúraszerűen is alkalmazható.
A kúraszerű kezelési folyamat a következő: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy – egy fülgyertya elégetése mindkét fülben.
Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges.
A kéthetes kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.
Adatok
Cikkszám
NH10002
Tömeg
200 g/db
Hasonló termékek