"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Natúr Tanya EPID® SZABADALOMMAL VÉDETT TELJES PROPOLISZ KIVONATOT TARTALMAZÓ CSEPPEK
Natúr Tanya EPID® SZABADALOMMAL VÉDETT TELJES PROPOLISZ KIVONATOT TARTALMAZÓ CSEPPEK
2 660 Ft

Natúr Tanya EPID® SZABADALOMMAL VÉDETT TELJES PROPOLISZ KIVONATOT TARTALMAZÓ CSEPPEK

Ez a propolisz csepp hihetetlen sűrű. Már az állaga és illata is árulkodik az extra polifenol tartalomról, melynek egyedülálló biohasznosulását tesztekkel is igazolták. Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok, egy teljesen új technológiát jelölnek, mellyel olyan propolisz végtermékeket kapunk, amik megőrzik a teljes hatóanyag tartalmat.
2 660 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek
Így az E.P.I.D.® logóval fémjelzett propolisz termékek teljes értékű, stabil, kolloidális méretű és sejtszinten felszívódó tulajdonsággal bíró tiszta propolisz kivonatokat nyújtanak a fogyasztóknak, amivel exponenciálisan nő meg a hatás is az élettani funkciókra nézve.
Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz oldat, egyet jelent a tisztasággal és a teljes hatóanyag tartalommal, amit külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazhatsz.
Mi az a propolisz? A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a kórokozók ellen.

ALLERGIA MENTES
A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák allergén hatását.
Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák szétválasztásához.
Az E.P.I.D® Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t.
Nettó tömeg: 30 ml
Adatok
Cikkszám
NT10011
Tömeg
150 g/db
Hasonló termékek