"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

OLIMP LABS GOLD-VIT® B FORTE

A B-vitaminokat együttesen B-komplexnek nevezzük. A B-vitaminok különböző típusai egyenként is fontos feladatot látnak el a szervezetben, de mégis együttesen fejtik ki jótékony hatásaikat
1 870 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek
Lássuk külön-külön a vitaminok funkcióit!
B1-VITAMIN (TIAMIN)
A szénhidrát-anyagcserében résztvevő enzimek működését segíti, valamint támogatja az idegrendszeri és szív- és érrendszeri funkciókat. Savas közegben szívódik fel legkönnyebben, ezért célszerű étkezés közben táplálékkiegészítő formájában bevenni.
B2-VITAMIN (RIBOFLAVIN)
Erős antioxidáns hatással rendelkezik, számos anyagcsere folyamatban részt vesz, erősíti az immunrendszert, valamint óvja a haj-bőr-köröm szépségét.
B3-VITAMIN (NIACIN)
Az idegrendszer, a keringési-és az emésztőrendszer működéséhez elengedhetetlen. Kiemelt szerepe van a méregtelenítésben, valamint a nemi hormonok termelésben. Fokozza a vérkeringést, csökkenti a magas vérnyomást. Értágító hatással bír!
B5-VITAMIN (PANTOTÉNSAV)
Idegvédő hatással bír, segíti a szénhidrátok, fehérjék és zsírok megfelelő hasznosulását. Migrén és krónikus fáradtság esetén is segítségünkre lehet.
B6-VITAMIN (PIRIDOXIN)
A B6-vitamin látja el a legtöbb feladatot, részt vesz a vörösvérsejtek képzésében, a szénhidrátok anyagcseréjében, valamint a fehérje szintézisben. Enyhítheti a depresszió tüneteit, segítségre lehet az alagút-szindróma, a premenstruációs-szindróma, az alvászavarok, valamint az asztmás rohamok kezelésében.
B7-VITAMIN (BIOTIN)
A szépségápolásban bír jelentőséggel és a vércukor szabályozást is elősegíti.
B9-VITAMIN (INOZITOL)
A sejtosztódás és a DNS sejtek létrejöttét segíti, a B12-vitamin hasznosulásában is szerepet játszik. Az öröm vitaminjának is nevezik.
B12-VITAMIN (KOBALAMIN)
A B12-vitamin a B6-vitaminhoz hasonlóan, sok feladatot lát el. Részt vesz a DNS képződésében, az idegrendszer megfelelő működésében, a vörösvérsejtek termelődésében.
Az Olimp Gold-Vit ® B Forte étrend-kiegészítő nyolc B-vitamin gyűjteménye.
A könnyen lenyelhető bevont tabletták mindegyike tartalmaz: tiamint (B 1 vitamin ), riboflavint (B 2 vitamin ), niacint (B 3 vitamin ) , B 6 vitamint , biotint (B 7 vitamin), B 12 vitamin , valamint pantotént és folsavat.
Az Olimp Labs márkakészítmény előnye nem csak a gyártás során felhasznált alapanyagok és a fent említett vitaminok magas minősége, hanem azok magas, specifikus és biztonságos mennyisége is.
A termék előnyei:
Segít az egészséges bőr megőrzésében (riboflavin, niacin és biotin)
Segíti az idegrendszer megfelelő működését (riboflavin, niacin és biotin, B6-vitamin)
Támogatja a makrotápanyagok (biotin) megfelelő anyagcseréjét
A vörösvértestek megfelelő termelésének támogatása (B6- és B12-vitamin)
Jótékony hatás csökkenti a fáradtság és kimerültség érzését (riboflavin, B6 és B12 vitaminok)
Adatok
Cikkszám
OLS-041