"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Dr. Chen NAC 6 N-Acetil L-Cisztein immunerősítő és nyákoldó komplex kapszula – 60db
Dr. Chen NAC 6 N-Acetil L-Cisztein immunerősítő és nyákoldó komplex kapszula – 60db
3 860 Ft

Dr. Chen NAC 6 N-Acetil L-Cisztein immunerősítő és nyákoldó komplex kapszula – 60db

N-acetil-cisztein és 5 aktív növényi hatóanyag a hagyományos kínai medicina tudástárából a torok és a légutak tisztaságáért, a szervezet öngyógyító mechanizmusainak célzott felgyorsítására.

3 860 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Részletek
Dr. Chen NAC 6 N-Acetil L-Cisztein immunerősítő és nyákoldó komplex kapszula
A cisztein úgynevezett félig esszenciális aminosav (vagyis fehérje-alkotóelem), amelyhez fehérjedús élelmiszerekből juthatunk hozzá, de aktív életmód, alkoholproblémák, stressz vagy betegség idején N-acetil-cisztein-tartalmú étrend-kiegészítőkre is szükség lehet. A cisztein termelődése ráadásul idővel lelassul, ezért 50 éves kor felett érdemes megfontolni a cisztein pótlását.

Az N-acetil-cisztein egyik legfontosabb jótékony hatása a légzőszervi panaszok csökkentése. Olyan mechanizmusokban vesz részt, melyek fellazítják a letapadt váladékot, így hamarabb megtisztulnak a légutak, és felgyorsul a gyógyulási folyamat. A cisztein ráadásul az egyik legerősebb antioxidáns, vagyis sejtvédő vegyület, a glutation egyik alkotóeleme.

A készítmény 5 értékes és évszázadok óta bevált gyógynövénnyel egészíti ki az N-acetil-cisztein pozitív hatásait. Az izlandi zuzmó a köhögés elleni szerek népszerű alapanyaga. Az erdei mályva megnyugtatja a torok és a garat szöveteit, csillapítja a köhögési ingert, az echinacea csökkenti a gyulladásokat. A rózsagyökér élénkíti a keringést, ezáltal energetizál, az édesgyökérnek pedig köptető, nyákoldó és gyomorvédő hatást tulajdonítanak.

Mikor ajánlott a Dr. Chen NAC 6 Acetilcisztein KOMPLEX immunerősítő és nyákoldó kapszula?
felső légúti panaszok esetén
a köhögés csillapítására
váladékos torok, garat esetén
megfázás, influenza esetén
az immunrendszer erősítésére náthaszezonban
rekedtség ellen
50 éves kor felett
Hatóanyagok 2 kapszulában
N-acetilcisztein (NAC): 100 mg
izlandizuzmó-kivonat: 100 mg
erdeimályva-kivonat: 100 mg
echinaceakivonat: 100 mg
édesgyökér-kivonat: 100 mg
rózsagyökér-kivonat: 100 mg
Összetevők
Zselatin, N-acetilcisztein (NAC), izlandizuzmó-kivonat, erdeimályva-kivonat, echinaceakivonat, édesgyökér-kivonat, rózsagyökér-kivonat, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói), színezék (brillantkék FCF, vas-oxid, amaránt).

Felhasználási javaslat
A Dr. Chen Nac 6 Acetilcisztein KOMPLEX immunerősítő és nyákoldó kapszula javasolt adagolása: felnőtteknek napi 2×1 kapszula, étkezés előtt, folyadék kíséretében, egyben (szétrágás nélkül) lenyelve.
Adatok
Cikkszám
dc1002
Tömeg
500 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek