"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Dr. Chen Anti-Stressz kapszula – 60db
Dr. Chen Anti-Stressz kapszula – 60db
2 910 Ft

Dr. Chen Anti-Stressz kapszula – 60db

Feszültségoldás és kiegyensúlyozottság a hagyományos kínai orvoslás legfontosabb erősítő növényével, a kínai kúszómagnóliával és több más növényi hatóanyaggal, továbbá vitaminokkal.
2 910 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek
Dr. Chen Anti-Stressz kapszula
A kínai hagyományos orvoslásban az számít jó orvosnak, akinek egészségesek a páciensei, mert az orvos megtanította őket arra, hogyan őrizzék meg egészségüket. Mivel a stressz megbetegít, nagy becsben tartják azokat a gyógynövényeket, amelyek nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoznak az elmének.

A készítmény fő hatóanyaga a kínai kúszómagnólia (Schizandra sinensis), amelynek tradicionálisan minden részét felhasználják, és természetes nyugtatószerként, illetve a vérnyomás csökkentésére alkalmazzák. A kapszula másik fontos hatóanyagának, a rózsagyökér-kivonatnak erőteljes élénkítő, fáradtságűző és energetizáló hatást tulajdonítanak.

A harmadik növényi komponens az Ashwagandha, más néven indiai ginszeng. Indiában már több ezer éve használják a szervezet ellenálló képességének erősítésére, a szellemi energiák megőrzésére és visszanyerésére, az érzelmi egyensúly megtalálásához. A készítmény hozzáadott B1- és B6-vitamint is tartalmaz, amelyek szintén hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.

Mikor ajánlott a Dr. Chen Anti-Stressz kapszula fogyasztása?
stresszes időszakokban
vizsgaidőszakban
fáradtság, kimerültség esetén
dekoncentráltság esetén
a mentális funkciók támogatására
Hatóanyagok 1 kapszulában:
kínai kúszómagnólia: 150 mg
rózsagyökér-kivonat: 100 mg
indiai ginszeng (Ashwagandha – Withania somnifera): 55 mg
indiaiginszeng-kivonat (Ashwagandha – Withania somnifera): 12,5 mg
L-triptofán: 50 mg
B1-vitamin: 2,8 mg
B6-vitamin: 2,2 mg
Összetevők:
Kínai kúszómagnólia (Schizandra sinensis), rózsagyökér-kivonat (Rhodiola rosea), zselatin, indiai ginszeng (Ashwagandha – Withania somnifera), L-triptofán, indiaiginszeng-kivonat (Ashwagandha – Withania somnifera), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), színezék (titán-dioxid, vas-oxid, indigókármin).

Felhasználási javaslat:
A Dr. Chen Anti-Stressz kapszula javasolt adagolása a következő: felnőtteknek napi 1 vagy 2 kapszula, étkezés előtt, folyadék kíséretében, egyben (szétrágás nélkül) lenyelve.
Adatok
Cikkszám
dc1006
Tömeg
500 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek