"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Natur Tanya® Vegán 100% Spirulina

TELJESEN TISZTA, ADALÉKANYAGMENTES, 100%-BAN TERMÉSZETES SPIRULINA MIKROALGA, DEKLARÁLT, 66%-OS FEHÉRJETARTALOMMAL. TERMÉKÜNK DIREKT TABLETTÁZÁSSAL KÉSZÜLT, A FORMULÁZÁSHOZ NEM HASZNÁLUNK ADALÉKANYAGOKAT, PÉLDÁUL CSOMÓSODÁST GÁTLÓKAT. ÖSSZETEVŐI TÁMOGATJÁK A TESTSÚLY-KONTROLLT1 ÉS A BELEK AKTIVITÁSÁT2, NÖVELIK A VITALITÁST, SEGÍT, HOGY ENERGIKUSABBAN ÉREZZÜK MAGUNKAT3.
2 410 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Részletek
SPIRULINA EGY EMBERI FOGYASZTÁSRA ALKALMAS CIANO-BAKTÉRIUMFAJ
A spirulina a Föld egyik legősibb élőlénye, melyet már az aztékok is fogyasztottak. Számos kultúrában a spirulina ma sem hiányozhat a napi étrendből.

3A spirulina növeli a vitalitást/segít abban, hogy energikusabban érezd magad, így kiváló társ a fáradtság leküzdésében.1 Ezen kívül a spirulina támogatja a testsúly-kontrollt, így könnyedén beilleszthető a mindennapi diétába, valamint2gátolja a keményítő lebontását, ami keresztülmegy a beleken és ezáltal fokozhatja a belek aktivitását.

A Natur Tanya® VEGÁN 100% SPIRULINA kiváló fehérjeforrás (a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához), kifejezetten ajánlott fogyókúrázóknak, alacsony zöldségfogyasztás, egyoldaldalú táplálkozás esetén.
Adatok
Cikkszám
nt2013
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek