"Természetesen, megbízhatóan."

rendeles@biotrend.hu

+36 (30) 424 8486

Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM

A Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM Cerebiome® néven védjegyzett, kétféle élő baktériumtörzzsel (Lactobacillus helveticus Rosell®-52 (CNCM I-1722) és Bifidobacterium longum subsp. longum Rosell®-175 (CNCM I-3470)) készül, melyeket több mint 1000+ kutatásban idéznek. A Cerebiome® az első élőflóra, amely rendelkezik a világon az első olyan humán vizsgálattal, amelynél a vizsgált résztvevők egészséges, stresszes emberek voltak. A nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett liofilizált baktériumtörzseket B6-vitaminnal is dúsítottuk és késleltetett hatóanyag leadású növényi kapszulába csomagoltunk. A B6-vitamin hozzájárul az egészséges pszichológiai funkció/lelkiállapot fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez. Termékünk alkalmazását így kifejezetten ajánljuk stresszes életvitel/életmód esetén.
2 520 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek
Mivel egyre több bizonyíték látott napvilágot a mikrobiom pszichiátriai rendellenességekre gyakorolt hatásáról, 2013-ban javasolták a pszichobiotikumok koncepcióját.

Pszichobiotikumok 2013
TUDOMÁNYOS VIZSGÁLATOKKAL ALÁTÁMASZTOTT BAKTÉRIUMTÖRZSEK. ALKALMAZÁSA KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT STRESSZES ÉLETVITEL ESETÉN.
A természetes módon megtalálható emberi bélflóra rendkívül összetett. Az itt megtalálható mikroorganizmusok különbözősége és mennyisége hatással lehet többek között a szellemi/mentális és idegrendszeri egészségünkre. Így a mikrobióta szerepet játszhat az agy és a bél közötti kétirányú kommunikációjában.

Termékünket úgy alkottuk meg, hogy alkalmazása a bélflórában megtalálható jótékony baktériumtörzsek megfelelő kiegészítéseként szolgáljon. A formulánkban használt törzsek, egyike sem tartalmazza a hisztamin termeléséhez tulajdonított géneket.

Adatok
Cikkszám
nt2018
Tömeg
150 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek